Examentraining vmbo, havo en vwo

Elke leerling wil graag slagen voor zijn examen. Maar de voorbereiding daarop is voor veel leerlingen niet gemakkelijk. Wilt u uw leerlingen hier goed op voorbereiden, zeker bij vakken waar zij moeite mee hebben? Bij onze examentrainingen stomen ervaren docenten uw leerlingen klaar voor hun school- en eindexamens. Zo gaan zij met meer zelfvertrouwen hun examens in, beheersen ze de stof beter en behalen ze daardoor ook betere resultaten. We bieden graag een examentraining voor vmbo, havo of vwo aan die is afgestemd op uw behoeften.

Vraag informatie aan!

Waarom een examentraining?

Bij onze examentrainingen gaan de leerlingen in korte tijd door de examenstof heen. Dit doen ze in kleine groepen (max. 12 leerlingen) en onder begeleiding van onze vakkundige docenten, die elk intern zijn opgeleid en een opleiding volgen. Zij maken de stof toegankelijk én leuk voor leerlingen en beschikken door trainingen en ervaring over de benodigde onderwijsvaardigheden.

Dankzij onze examentrainingen gaan uw leerlingen met meer zelfvertrouwen hun examens in, begrijpen zij de stof beter en behalen ze betere resultaten. Zowel voor het schoolexamen als het centraal examen.

Doordat onze examentrainingen in kleine groepen plaatsvinden en doordat de leerlingen in korte tijd gefocust met een specifiek vak aan de slag gaan, kunnen zij het beste uit zichzelf halen. Zelfs voor de vakken waar ze eerst minder goed voor stonden.

Examentrainingen vmbo, havo, vwo in heel Nederland

De examentrainingen worden gegeven bij u op school, waar ook in Nederland. Van grote steden als Amsterdam, Leiden, Utrecht en Rotterdam tot kleinere dorpen in bijvoorbeeld Flevoland en Friesland. Bovendien geven we examentrainingen voor elk vak dat onder het curriculum valt. Zo is er een examentraining wiskunde, scheikunde, natuurkunde, biologie en Engels.

Zowel op vmbo- als op havo- of vwo-niveau helpen wij leerlingen om de stof te beheersen en de gewenste cijfers te behalen. Uiteraard richten wij de trainingen zo in dat deze passen bij de behoefte van de leerlingen. Zo zijn de groepen bij de VMBO-trainingen kleiner en ligt de focus hier meer op de praktijk.

Bespreek de mogelijkheden

Eigen examenbundel: ExamenKlaar

Bij onze examentrainingen werken uw leerlingen uit onze zelf ontwikkelde examenbundel: ‘ExamenKlaar’. In de ontwikkeling van deze bundel wordt jaarlijks met veel zorg en aandacht gewerkt door een team van professionals. Zo maken we er een actuele examenbundel van die leerlingen aanspreekt en die relevante voorbeelden bevat. Deze bundel bevat alle benodigde theorie en voorbeelden om leerlingen nog beter klaar te stomen voor hun school- en eindexamens.

Ook online examentrainingen

Geeft u de voorkeur aan online examentrainingen? Ook daarvoor bieden wij mogelijkheden. Zo kunnen uw leerlingen ook vanaf huis een examentraining bijwonen. Ook combinaties van online en offline zijn mogelijk. Wij denken graag mee over wat u zoekt en wat mogelijk is.

De voordelen van een examentraining van AthenaSchool

Kiest u voor een examentraining via AthenaSchool? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • De beste resultaten dankzij veel persoonlijke aandacht
  • Gemiddeld hogere cijfers voor uw leerlingen
  • Hoger slagingspercentage
  • Voor vmbo, havo en vwo en voor alle vakken
  • Voor zowel het centraal examen als het schoolexamen
  • Examentrainingen bij u op school (of online)
  • Examenbundel ‘ExamenKlaar’ voor goede voorbereiding
Vraag informatie aan!

Altijd een examentraining op maat voor uw school

Misschien heeft u praktische vragen over de examentraining. Hoelang duurt een examentraining bijvoorbeeld? En waar vindt deze plaats? De precieze insteek van de training stemmen we altijd af op uw wensen. Samen met uw school nemen we de mogelijkheden voor en de duur van een examentraining door. Samen gaan we voor een prettige en efficiënte training voor uw school.

Een mooi pluspunt van onze trainingen is dat onze docenten vaak oud-leerlingen van uw school zijn. Dit is bijna altijd het geval en is uniek en handig voor u als school. Het betekent dat de docent kennis heeft van de school en bekend is met de werkwijze en de omgeving. Dat zorgt voor een nog betere klik met de docent en leerlingen.

Wat is er mogelijk voor uw school?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een examentraining bij u op school? Vul het onderstaande formulier in. Dan neemt een van onze onderwijsadviseurs snel contact met u op. Diegene kan vrijblijvend meedenken over de opties op uw school.

Vraag informatie aan!